Ohjeita hallin käyttöön


​​​​​​​KULKULUPA

Kun ostat hallin pelioikeuden, saat itsellesi henkilökohtaisen kulkulupa-tägin. Tägit ovat henkilökohtaisia ja numeroituja. Sakko hävitetystä tägistä on 50 €.

PYSÄKÖINTI

Pelaajat, jotka ovat lunastaneet pelioikeuden pääsevät kulkulupa-tägillä Sanomalan edessä olevalle yksityiselle parkkipaikalle. Sisään ajettaessa näytä tägiä kulunvalvontalaitteeseen ja portti avautuu. Lähellä pääovea sijaitsevat vieraspaikat tulee jättää Sanomalassa asioivien vieraiden käyttöön.

SISÄÄNKÄYNTI

Hallin sisäänkäynti on Sanomalan rakennuksen pääovista. Pääset tägiäsi näyttämällä pääovista sisään sekä aulan kulunvalvonnasta läpi. Kävele käytävää pitkin noin 50 m, kunnes saavut kuntosalin jälkeen tilaan, jossa näet vasemmalla puolellasi suurehkon tavarahissin (tuplaovet)

Näytä tägiäsi hissin kulunvalvontaan ja valitse 4 krs. Saavut suoraan hissistä harjoitustilaan.


​​​​​​​OHJEVIDEO HALLIIN SAAPUMISESTA


​​​​​​​SIISTEYS

Pidetään hallin siisteydestä yhdessä huolta, näin tilan käyttö säilyy mieluisana. Jokainen hoitaa omat roskansa roska-astioihin. Jos jotain hallissa rikkoutuu, niin olethan välittömästi yhteydessä jarkko.raski@shg.fi.

GOLFKENGÄT / PÄÄLLYSVAATTEET

Tilassa käytettävien golfkenkien tulee olla puhtaat. Ulkovaatteet / ulkokengät jätetään hallin eteiseen niille osoitettuun paikkaan.

BÄGISÄILYTYS

Hallissa on bägisäilytykselle varattuja paikkoja noin 75 kpl. Yhden bägin kaappi maksaa 50 - 60 €/vuosi, kahden bägin kaappi maksaa 90 €/vuosi. Bägikaapeista osa on varattu ensisijaisesti hallin juniorikäyttäjille ja loput bägikaapit tulevat myyntiin golhallin verkkokauppaan 17.9.2023.

KAHVI- / KIOSKIAUTOMAATTI

Harjoitustilassa on kahvi- ja kioskiautomaatti, joka toimii lähimaksulla / maksukortilla. Tarjolla on kahvia ja virvokkeita.

WC-TILAT

Harjoitustilassa on 3 WC-tilaa.​​​​​​​

TRACKMANIN KÄYTTÖ​​​​​​​

Käynnistys


Simulaattorin kentän valinta ja peliasetukset


Lyönti-analysaattorin käyttö


Yleisimmät ongelmat ja ratkaisut niihin