Pelioikeudet myyntiin syyskuun alussa

Hallin pelioikeuksia kaudelle 2023 - 2024 myydään SHG:n ja Keimolan osakkaille ja jäsenille sekä Nurmijärven Golfklubin jäsenille syyskuun alusta alkaen.

Pelioikeuden osto suoritetaan verkkokaupassa ja ostoprosessin yhteydessä pelaaja luo itselleen myös käyttäjätunnukset ajanvarausjärjestelmään. Tästä syystä jokaisen hallin käyttäjän tulee ostaa itse oma pelioikeus verkkokaupasta.

Valittuasi haluamasi pelioikeuden klikkaamalla "Ostoksille", sinun tulee syöttää oman kotiseurasi jäsennumero ja hyväksyä hallin käyttäjäehdot. Tämän jälkeen voit klikata "Lisää ostoskoriin" ja tämän jälkeen "Siirry kassalle maksamaan tuote". Maksuprosessin aikana syötät järjestelmään omat tietosi ja luot itsellesi salasanan. Jatkossa käyttäjätunnuksenasi toimii sähköpostiosoitteesi. Jos unohdat salasanasi, voit uusia salasanan kirjautumisyrityksen yhteydessä.

Valittavana on tuttuun tapaan Arki-pelioikeus (ma-pe klo 6.00-15.00) 340 € tai 24/7-pelioikeus 440 €. Lisäksi SHG:n, NGK:n ja KGV:n pelaajille on omat keskenään samanlaiset tuotteet.

Pelioikeus on voimassa 1.11.2023-31.10.2024.

Edellisen kauden pelioikeuden ostaneilla ei ole etuosto-oikeutta, vaan kaikki pelioikeudet vapautuvat ostettavaksi kerralla.

Pelioikeus maksetaan verkkokaupassa tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa maksutavaksi voi valita myös Smartum Pay tai ePassi liikuntaedun, mikäli pystyy maksamaan koko summan kyseisellä maksutavalla. Mikäli haluaa maksaa osittain liikuntaedulla tai Edenredillä, on otettava yhteys toimisto@shg.fi.

Ostamalla pelioikeuden, hyväksyt hallin käyttäjäsopimuksen. Tutustuthan sopimukseen ennen pelioikeuden ostamista. Arkipelioikeuden käyttäjäsopimuksen löydät täältä ja ympärivuorokautisen pelioikeuden käyttäjäsopimuksen täältä.


.

.