Kausi vaihtuu - ohjeet vanhoille ja uusille pelaajille

Uusi talvikausi hallissa on alkamassa 1.11.2022. Tässä artikkelissa on koottuna ohjeet kauden vaihtoon liittyvistä asioista.

Kulkulätkien palautus ja nouto

Pelaajien, jotka eivät jatka hallin pelioikeutta, tulee palauttaa kulkulätkä Sanomalan ala-aulan tiskin kyljessä olevaan mustaan postilaatikkoon "Vantaankosken golfhalli - kulkutägien palautus".

Pelaajat, jotka ovat vanhoja käyttäjiä ja pelioikeus ostettuna myös tulevalle kaudelle, jatkavat saman kulkulätkän käyttöä eikä tarvitse tehdä mitään toimenpiteitä. Kulkulätkä vaihdetaan ainoastaan, jos pelioikeus on vaihtunut arkioikeudesta 24/7 versioon tai päinvastoin.

Pelaajat, jotka ovat uusia hallin käyttäjiä eivätkä ole saaneet vielä kulkulätkää, voivat noutaa sen hallilta ensisijaisesti seuraavina päivystysaikoina:

ma 31.10. klo 16.30 - 19.00

ti 1.11. klo 11.00 - 15.00

ke 2.11. klo 16.30 - 19.00


Bägikaappien vapauttaminen ja vuokraus

Pelaajien, jotka eivät jatka bägikaapin vuokrausta, tulee poistaa lukko 31.10. mennessä.

Uusien vuokraajien pitää tuoda oma lukko kaappiin.

Kaikki bägikaapit ovat tällä hetkellä varattuina tulevalle kaudelle ja siksi niitä ei löydy verkkokaupasta. Saamme joitakin bägikaappeja naispelaajille alakerran pukuhuoneeseen. Bägikaappiasioita hoitaa SHG:n toimisto ja naispelaajat voivat ilmoittautua pukuhuoneen kaappeihin jonoon sähköpostitse toimisto@shg.fi. Pukuhuonekaapin hinta on 50 €/kausi.


Varausoikeuksien aktivoituminen

Uusien pelaajien varausoikeudet aktivoituvat 1.11.2022, jollon pääsee tekemään ensimmäisen varauksen. Varauksia voi olla yksi kerrallaan voimassa ja ajan voi varata maksimissaan kaksi viikkoa eteenpäin.

Kirjautumis- ja varausongelmista voi olla yhteydessä SHG:n toimistoon

toimisto@shg.fi

tuomas.salminen@shg.fi

050 594 6159 (arkisin klo 9 - 15)


Full Swing tutkien käyttö rangepaikoilla

Olemme saaneet kolme uutta swingitutkaa, jotka on tarkoitettu käytettäviksi rangepaikoilla. Laitteet löytyvät toimistohuoneesta eikä niitä toistaiseksi tarvitse erikseen varata. Laitteen akku kestää noin 5 tuntia. Huolehdithan, että palautat laitteen toimistoon ja laitat lataukseen, mikäli akku on vähissä (20 % tai alle).

Tässä uutiskirjeessä ja ajankohtaista sivulta löydät tarkemmat ohjeet laitteen käyttöön.