Full Swing Kit lyöntitutkat Vantaankosken Golfhallin rangelle

Vantaankosken Golfhallin pelaajat pääsevät tulevana talvena ensimmäisten pelaajien joukossa testaamaan markkinoiden uusinta lyöntitutkaa / analysaattoria Full Swing Kittiä.

Golfhallin rangen 5 lyöntipaikan aluetta pyritään kehittämään ensi kauden aikana ja näille paikoille olemme hankkineet 3 Full Swing Kit lyöntitutkaa / analysaattoria.

Laite on sopivan kompakti, toimii akkukäyttöisesti eli mahdollistaa siirtelyn ja riittävän tarkka datansa puolesta. Testasimme laitetta golfhallin rangella sekä vertailimme dataa hallin trackman laitteiden kanssa.

Laitteessa on itsessään näyttö johon pelaaja voi valita itseään eniten kiinnostavimmat parametrit. Lataamalla IOS Appin ja liittämällä sen laitteen kanssa saa pelaaja kaiken datan videota myöten irti laitteesta.

"Uskon, että Full Swingin laitteiden myötä saamme myös rangepaikkojen kiinnostavuuden nostettua uudelle tasolle. Tulemme järjestämään hallilla laitteen käyttökoulutuksia ja hallissa toimivat proomme osaavat jatkossa auttaa näidenkin laitteiden kanssa."

Kun saamme laitteet käyttöön hallille, teemme laitteen käyttöönototosta sekä itse käytöstä ohjevideon hallin nettisivuille.


Full Swingin näyttöön voit valita 4 itsellesi mieluisinta seurattaa parametriä lyönnistäsi.

Laitteen saa myös yhdistettyä IOS puhelimeen jolloin saat laajempaa dataa lyönnistäsi.

TEKNOLOGIA

OLED-näyttö ja 4K-kamera

OMINAISUUDET

Tehokas tutka ja nopea lyönnin mittaus, jopa 16 datapistettä

HELPPOKÄYTTÖISYYS

Nopea ja helppo käyttöönotto

KOMPAKTI

Kompakti koko ja jopa 5 tuntia kestävä litiumakku

OHJELMISTO

iOS App ja E6 Connect -ohjelmisto*