Ohjeita vuosikortin varanneille

VANTAANKOSKEN GOLFHALLI OY KGV – NGK – SHG

Ohjeita golfhallin vuosikortin varanneille ja lunastaneille

Tägit jaossa la 9.11. alkaen
Vuosikortin varanneille pelaajille ryhdytään jakamaan golfhallin ja P-alueen käyttöön oikeuttavia tägejä
hallin tutustumispäivästä (la 9.11.2019 klo 10 – 14) alkaen.

Viikolla 46 (ma 11.11. – pe 15.11.) tägin voi käydä kuittaamassa klo 12-18 välillä niin ikään golfhallissa. Mikäli käytät tätä vaihtoehtoa, ota yhteyttä ko. päivänä hallissa päivystävään palvelupäällikköömme:
ma 11.11. Johanna Purhonen p. 045 – 7731 3145
ti 12.11. Marja Vinni p. 050 – 594 6159
ke 13.11. Mikko Salminen p. 050 – 594 6159
to 14.11. Robin Sjöholm p. 040 – 568 1140
pe 15.11. Johanna Purhonen

Muina aikoina ole yhteydessä oman seurasi toimistoon.

Hallin käyttö alkaa todennäköisesti ti 12.11. alkaen
Näillä näkymin saamme hallin täyspainoisesti käyttöön ti 12.11. alkaen, jolloin ajanvarausjärjestelmän pitäisi olla loppuun asti säädetty. Varmistamme tämän avaamisajan vielä ensi viikon maanantaina ilmoittelemalla siitä golfhallin kotisivuilla ja facebook-ryhmässä.

Lyöntipaikkojen varaaminen
Varaaminen tapahtuu tutun NexGolf-sovelluksen kautta, mutta valitettavasti uudella ”asiakasnumerolla”.
Kirjautumisosoite on golfhalli.nexgolf.fi 
Kirjaudu jäsennumero-kenttään uudella asiakasnumerollasi.
Salasana muodostuu samoin kuin NexGolfissa yleisesti: etunimestä 2 ensimmäistä kirjainta, samoin sukunimestä ja lopuksi syntymäpäivä (kahdella numerolla). Muista isojen kirjainten käyttö: iso-pieni-iso-pieni.
Asiakasnumero löytyy varauslaskusta Keimolan ja Nurmijärven jäsenille. SHG:n jäsenet saavat oman asiakasnumeronsa varmistettua tägin kuittauksen yhteydessä tai tiedustelemalla oman kentän toimistosta.

Varattavat lyöntipaikat
Lähipelialueelle ei tarvita ajanvarausta. Se on aina kaikkien vapaassa käytössä.
Verkkolyöntipaikoille varataan 1 tunnin vuoroja NexGolfista. Jokaista lyöntipaikkaa kohti on varattavissa aika 2 pelaajalle (”startti kahdelle”).
Trackman-tutka paikkoja on kiinteästi 1 kappale. Tähän voi varata ½-tunnin vuoron yhdelle pelaajalle NexGolfista (”startti yhdelle”). On sitten varaajan päätettävissä, jakaako tämän ½-tuntisen kaverinsa kanssa.
Trackman-simulaattori paikkoja on pääsääntöisesti käytössä 3 kappaletta. Näihin on varattavissa 2-tunnin vuoroja, ja kuhunkin vuoroon voi ilmoittautua NexGolfin kautta täysi lähtöryhmä eli max 4 pelaajaa (”startti neljälle”).

Näin toimitaan nyt aluksi. Seuraamme hallin käyttöastetta tarkasti ja näihin rajoihin voidaan käytännön kautta tehdä muutoksia.

Varausmarginaalit ja muut varausmääreet
Lyöntipaikat ovat varattavissa aikaisintaan 14 vrk etukäteen, ja pelaajalla voi olla ainoastaan yksi varaus kerrallaan voimassa. Tätäkin menettelyä seurataan heti alusta lähtien, ja käytännön kautta siihen voidaan tehdä muutoksia.

Vieraiden tuonti on ehdottomasti kielletty
Tägin haltija voi käyttää tägiään ainoastaan itse. Sitä ei saa luovuttaa toiselle tai sillä ei saa päästää muita Sanomalan sisätiloihin. Rikkomuksista voi seurata merkittävää haittaa koko toiminnan jatkumiselle.

Muita ohjeita ja infoa
Golfhallin kotisivuilta voitte lukea hallin muita käyttöperiaatteita. Samoin golfhallin facebook-sivuilla on videoinfoa käyttöperiaatteista. Tutustukaa näihin etukäteen.

kotisivut www.vantaankoskengolfhalli.fi
facebook Vantaankosken Golfhalli

Kategoriassa Ajankohtaista