Ohjeita hallin käyttöön

Kulkulupa

Kun ostat hallin pelioikeuden, saat itsellesi henkilökohtaisen kulkulupa-tägin. Tägit ovat henkilökohtaisia ja numeroituja. Sakko hävitetystä tägistä on 50€.

Pysäköinti

Pelaajat, jotka ovat lunastaneet pelioikeuden pääsevät kulkulupa-tägillä Sanomalan edessä olevalle yksityiselle parkkipaikalle. Sisään ajettaessa näytä tägiä kulunvalvontalaitteeseen ja portti avautuu.

Sisäänkäynti

Hallin sisäänkäynti on Sanomalan rakennuksen pääovista. Pääset tägiäsi näyttämällä pääovista sisään sekä aulan kulunvalvonnasta läpi. Kävele käytävää pitkin noin 50m, kunnes saavut kuntosalin jälkeen tilaan, jossa näet vasemmalla puolellasi suurehkon tavarahissin (tuplaovet)

Näytä tägiäsi hissin kulunvalvontaan ja valitse 4 krs. Saavut suoraan hissistä harjoitustilaan.

Ohjevideo halliin tulosta

Siisteys

Pidetään hallin siisteydestä yhdessä huolta, näin tilan käyttö säilyy mieluisana. Jokainen hoitaa omat roskansa roska-astioihin. Jos jotain hallissa rikkoutuu, niin olethan välittömästi yhteydessä toimisto@shg.fi.

Golfkengät / päällysvaatteet

Tilassa käytettävien golfkenkien tulee olla puhtaat. Ulkovaatteet / ulkokengät jätetään hallin eteiseen niille osoitettuun paikkaan.

Bägisäilytys

Hallissa on bägisäilytykselle varattuja paikkoja 28 kpl. Varaa omasi toimisto@shg.fi. Hallin bägipaikan kustannus 50€ / vuosi. Bägipaikan varauksissa ensisijassa ovat juniorit.

Kahvi- / kioskiautomaatti

Harjoitustilassa on kahvi- ja kioskiautomaatti, joka toimii lähimaksulla / maksukortilla. Tarjolla pientä purtavaa ja virvokkeita.

WC-tilat

Harjoitustilassa on 3 WC-tilaa.

Trackmanin käyttö

Hierontatuolin käyttö

Harjoitustilassa on hierontatuoli, joka on pelaajien käytössä. Tuoliin ei ole varausohjeistusta vaan mennään ”herrasmies” säännöillä, yhden hierontakerran pituus on 15min ohjelma. Hierontatuoli on maksuton hallin käyttäjille. Tuolin käyttöohjeet löytyvät tuolin vierestä.

Golf-kanavat

Hallissa näkyy golfkanavat ja television vieressä löytyvät käyttöohjeet kanavien katsomista varten.

Hallin valaistus

Hallin valot toimivat automaattisesti, joten niitä ei laiteta päälle eikä pois. Valaisimet tunnistavat liikettä ja syttyvät kun havaitsevat liikettä.

Wifi-yhteys

Hallissa on WLAN langaton internetyhteys pelaajien käytössä.

Muuta huomioitavaa

  • Rangepaikoilla on harjoituspalloja. TrackMan- ja simulaattoripaikoilla käytetään omia palloja. Pallojen tulee olla puhtaita ilman omia merkintöjä ja mielellään mahdollisimman ehjiä. Lika ja tussin väri tarttuvat kankaaseen, rikkinäin pinta kuluttaa enemmän kangasta.
  • Rangella kerätään pallot yhdessä, jonka aikana lyöminen on kielletty. Vuoron päätteeksi pallot kerätään seuraavaa käyttäjää varten.
  • Painavien muovitiiden käyttö on kielletty TrackMan- ja simulaattoripaikoilla. Tiit rikkovat herkemmin kankaan.