Kuntosali aukeaa -treeniaika varattava etukäteen

Sanomalan kuntosali avataan ensi maanantaina 31. elokuuta. Kuntosalille mahtuu kerrallaan kahdeksan ihmistä, ja aika kuntosalille on varattava etukäteen.

Harjoitteluaikoja voi varata klo 6.30–23 väliselle ajalle. Koko käyntiin voi käyttää aikaa 90 minuuttia, jonka tulee siis pitää sisällään harjoittelu, peseytyminen ja pukuhuoneessa käytetty aika. Tiloista pitää poistua viimeistään oman vuoron päätyttyä eikä tiloihin saa mennä ennen oman vuoron alkua.

Ajanvarauksia voi tehdä viikoksi eteenpäin, ja varauksia voi yhdellä käyttäjällä olla enintään kolme viikossa. Esteen sattuessa ajanvaraus tulee peruuttaa viimeistään tuntia ennen harjoitteluaikaa. Vapautunut harjoitteluaika siirtyy seuraavalle jonossa.

Kuntosalin ajanvaraukseen sisältyy ryhmäliikuntatila sellaisina aikoina, kun se ei ole varattu siivoukselle tai Virkisterille Teams-treeneihin tai online-kuvauksiin.

Kuntosalin käyttöoikeus on Sanoman henkilökunnalla sekä vuokralaisilla. Toistaiseksi mahdollisuus tuoda perheenjäsen tai kaveri mukaan viikonloppuisin on tauolla.

Kuntosalin käyttäjien tulee puhdistaa laitteet ja pienvälineet ennen ja jälkeen käytön.

Kuntosalivuorojen varaus:

Sanomala

Hygieniaohjeet kuntosalien käyttäjille

  • Pidä etäisyyttä muihin harjoittelijoihin.
  • Pese kädet ennen ja jälkeen treenin.
  • Käytä käsidesiä.
  • Käytä halutessasi kasvomaskia.
  • Desinfioi laitteet ennen ja jälkeen käytön. Tiloissa on desinfiointivälineitä, joilla puhdistat koskettamasi pinnat.
  • Desinfioi huolellisesti myös kaikki ryhmäliikuntatilassa käyttämäsi välineet (esim. jumppamatto, käsipainot, tangot, levypainot).
  • Älä tule salille, jos sinulla on hiemankaan flunssan oireita.

 

Kuntosalin perussiivous tehdään päivittäin klo 12.30–13.30. Aamuisin klo 6–6.30 siivoojat tyhjentävät roskikset, täydentävät saniteettipaperit ja pyyhkivät kaikki tilan ja kuntosalilaitteiden kosketuspinnat.

 

Kategoriassa Ajankohtaista